Svetter du under brystene?

Spread the love

Forsøker du unngå denne typen svette?

Se mine tips for hvordan.

Svette under brystene med et resultat av ubehag, utslett og kløe, er et reelt problem for mange!

Truseinnlegg, deodorant og talkum under BH`n er alternativer som brukes for tiltak, nettopp for å hanskes med den berømte “underpupp-svetten”, men det finnes også andre løsninger.

Foto: Thanks 🙌Frank Uyt den Bogaard.

Hva er grunnen til at vi svetter?

Svetting er en helt naturlig prosess og et resultat av kroppens egen måte å regulere temperaturen i kroppen.

Ved å svette kjøles kroppen ned og temperaturen i kroppen, stabiliseres.

Vi er helt avhengig av svette selv om det å svette også kan oppleves som uønsket og ubehagelig.

Om vi kun svettet under armene hadde svetten vært enkel å kontrollere, men nei… Svette i ansiktet for eksempel, når du kjenner det renner ned fra oversiden av leppen og ned mot haken………helt personlig, dette er ikke noe særlig, men lett å fjerne.

På kroppsområder, dekket av klær, og på kroppens sensitive områder, som i lysken, fra korsryggen og nedover mot rumpe, her kan svetten være grunn til både frustrasjon og bekymring!

Den berømte «underpupp-svetten» er enda et eksempel.

Jo større bryster du har, jo enklere kan det være å oppleve at du blir varm og svett under brystene. Dette kan være ubehagelig og kan forårsake både soppinfeksjon, utslett, kløe og smerte!

Hva kan du gjøre for å unngå “underpupp-svette?”

Et viktig grep er å bruke «riktig» BH.

Annonse

  • Prøv Amourette eller en BH i minimizer. En minimizer kan være verdt et forsøk. Stoffet er syltynt, luftig og holder virkelig brystene på plass!  Triumph`s minimizer har brede stropper og kan bidra til følelsen av at brystene kan oppleves som en størrelse mindre enn de faktisk er. Derav navnet, minimizer. Altså en BH som kan  bidra til følelsen av å minimere bryststørrelsen.  Bøylene gjør at brystene holdes oppe og fra hverandre og med dette bidra til at det ikke samles opp svette, under brystene.

  • En BH med push-up, funksjon, har en oppgave og det er å presse brystene opp og sammen! Med et varmt klima eller kun med dagligdagse bevegelser kan disse BHène få de fleste til å svette under og mellom brystene.  Vatterte BH`r med innlegg og push-up er det samme som å be om å svette! Styr unna! Bruk en lett blonde – BH  eller andre uten innlegg og push-up! 

  • Om du ønsker: Sov med BH. Har du store bryst kan det oppleves mer behagelig å sove med en BH, fordi den holder brystene på plass, og hindrer at de klemmes sammen og lager et miljø for svette, når du ligger på siden. Skal du sove med BH? Pass på at den sitter godt og at den er av et materiale som «puster».

Er du usikker på om svette fra brystene kan synes på skjorten? Velg en sort, basic, topp, i bomull eller i bambus, under skjorten.

Lykke til : )

Hør gjerne fra deg.


Spread the love